CATALÀ

Parquets amb certificat Cradle to Cradle®, sòls sostenibles

Portada » Parquets amb certificat Cradle to Cradle®, sòls sostenibles
Portada » Parquets amb certificat Cradle to Cradle®, sòls sostenibles

Parquets amb certificat Cradle to Cradle®, sòls sostenibles

Adoptar un sistema de disseny i fabricació eco-efectiu, és a dir, respectuós amb la població i amb el medi ambient. Aquest és l’objectiu que persegueixen els fabricants de parquets amb els que treballem a Parquets Moskito Barcelona, ​​un valor que aquestes firmes productores han sabut traslladar als seus terres de parquet que es comercialitzen sota la certificació Creadle to Creadle®.

Utilitzar fustes procedents de boscos naturals amb sistemes de gestió sostenible i controls de qualitat estrictes són senyals d’identitat de la nostra àmplia varietat de parquets, tots ells procedents de fustes que disposen de certificats forestals com FSC o PEFC, a més d’oferir d’una selecta varietat de parquets amb el certificat Cradle to Cradle®.

Però, anem a començar per aclarir conceptes…

Què és i en què consisteix la certificació Cradle to Cradle® en els sòls de parquet?

Parquets Moskito Barcelona te ofrece parquets de alta calidad con el certificado Cradle to Cradle®La certificació Cradle to Cradle® és una etiqueta multi-atribut, és a dir, de caràcter integral, que avalua la seguretat d’un producte no només per a l’ésser humà, sinó per al medi ambient.

La certificació Cradle to Cradle® demostra que el producte comercialitzat està confeccionat amb materials segurs, que a més poden desmuntar-se per ser reciclats i reutilitzats, i que tant el seu disseny com la seva fabricació estan subjectes a pràctiques responsables com l’ús d’energies renovables, la gestió sostenible de l’aigua i a una política de responsabilitat social.

Es pot certificar qualsevol tipus de producte amb la certificació Cradle to Cradle®?

Sí, es poden certificar productes o materials de qualsevol indústria destinats al consumidor final o a altres empreses. Els criteris de certificació són els mateixos.

Hi ha categories dins de la certificació Cradle to Cradle®?

El sistema Cradle to Cradle® de certificació per a disseny de productes i fabricació reconeix cinc nivells d’excel·lència: Base, Bronze, Plata, Or i Platí, depenent del grau d’assoliment dels criteris marcats en les cinc categories abans esmentades: salut del material, reutilització de materials, ús de energies renovables, gestió de l’aigua i responsabilitat social.

Quina es la certificació Cradle to Cradle® dels parquets Moskito Barcelona?

Part del catàleg de parquets de Moskito Barcelona disposa del certificat Cradle to Cradle® Bronzeés a dir, tenen en compte l’ús d’energies renovables, la toxicitat en els materials, el canvi climàtic i l’escassetat de recursos per aconseguir així un impacte positiu i reduir la petjada ecològica. En definitiva, per protegir el planeta i els que habitem en ell.

Terres de fusta que van amb tu 

Moskito parquet Barcelona new showroom en Barcelona

Si vols apostar per un parquet responsable, respectuós amb la teva salut i la de la teva família, i certificat mediambientalment, en Parquets Moskito Barcelona estarem encantats d’ajudar-te a escollir el terra de fusta que millor s’adapti al teu habitatge, estil de vida i valors.

 

Per |2019-01-24T16:29:47+00:0015 març, 2018|

Sobre l'autor:

Artesano del parquet. Más de 15 años de experiencia en el mundo del parquet. Miembro de la Asociación Catalana de Industriales del Parquet (ACIP) y de la Federación Española de Pavimentos de Madera (FEPM).