CATALÀ

Nosaltres

Portada » Moskito » Nosaltres
Portada » Moskito » Nosaltres
Nosaltres2023-04-17T08:26:32+00:00

MOSKITO, ARTESANS DEL PARQUET DES DE 1998

A Moskito estem fascinats per la bellesa natural i inimitable de la fusta que utilitzem en els nostres parquets i tarimes. Ens apassiona i ens agrada treballar amb productes de gran qualitat i de llarga tradició; sense deixar d’innovar i oferir les noves tendències en interiorisme. T’oferim sempre parquets exclusius que s’adapten al teu projecte i els instal·lem amb la cura de mans expertes. Artesans del parquet, així és com ens agrada presentar-nos.

NATURAL, NOBLE, ÚNICA

Caminar descalços, acaronar les seves vetes… La fusta és un material viu i únic que ens parla a través dels sentits. Un tros de natura en les nostres llars que ens connecta amb l’ànima dels boscos. Les seves propietats són excepcionals: el sol canvia el seu color de forma natural, les seves cèl·lules absorbeixen la humitat i l’alliberen lentament equilibrant l’ambient de l’estança; a més, com el bon vi, el parquet de fusta millora i adquireix caràcter amb el pas del temps. Sigui com sigui la teva llar, el parquet de fusta afegeix una atmosfera natural, noble i única.

EQUIP

XAVI FONT
Gerent
+ 34 937 826 426 / xavi@moskito.es

Un xic bohemi i fan incondicional del barri de Gràcia, Xavi és un apassionat de la fusta amb més de 15 anys d’experiència en el món del parquet.

MONTSE COLL
Atenció al Client
+ 34 937 826 426 / parquet@moskito.es

La Montse és l’ordre i el control en la nostra empresa. Així és com trobem l’equilibri amb el Xavi. Metòdica i organitzada.