CATALÀ
Portada » Contacte
Contacte2023-04-13T15:54:39+00:00

CONTACTE

Moskito Parquet Barcelona demana una visita concertada

Showroom:
Església 4-10 planta 3a local 3-A
08024 Barcelona
Horari:
dilluns a divendres
de 09:00 a 13:30
de 16:00 a 19:00
SI US PLAU, DEMANEU CITA PRÈVIA

Xavi Font
parquet@moskito.es

picto-parking Pàrquing més proper:
Vilafranca 14 08024 Barcelona

FORMULARI DE CONTACTE
Sol·licitar més informació o cita prèvia

    En compliment de l'establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de MOSKITO ARTESANS DE PARKET, S.L. amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'empresa.
    Li informem que les dades que ens faciliti seran tractats de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat dels mateixos, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.
    En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.
    Li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de MOSKITO ARTESANS DE PARKET T, S.L., acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a C/ DE LʼESGLÉSIA 4-10, 3º A de BARCELONA, 08024 BARCELONA, o correu electrònic a Parquet@moskito.es.

    He llegit i accepto els Termes i Condicions