SHOWROOM DE PARQUETS AL BARRI DE GRÀCIA DE BARCELONA

A la tenda de parquets de Moskito Barcelona, situada en el cor del barri de Gràcia al costat de la plaça de la Virreina, posem a la teva disposició el nostre showroom, un espai singular i únic que representa la nostra essència artesana.

Fidels a la nostra fascinació per la bellesa natural i inimitable de la fusta i al nostre origen artesà, hem dissenyat aquesta moderna i acollidora exposició de venda de parquets i tarimes exclusives de la marca Moskito. Un segell que distingeix les millors fustes del món, productes de gran qualitat i de llarga tradició que adaptem a les noves tendències en interiorisme. Aquest espai ha estat ideat perquè el client se senti a gust i relaxat i pugui gaudir en directe de les fustes més nobles i, sobretot, pugui palpar amb les seves pròpies mans els parquets que formaran part important del seu projecte.

En aquesta atmosfera seràs atès per Xavi Font, el nostre expert artesà que disposa d’una llarga trajectòria empresarial en el sector i que et transmetrà la seva visió de la fusta com una cosa artesanal mostrant-te sempre els productes més innovadors, de primera qualitat i respectuosos amb el medi ambient. Totes les fustes dels parquets Moskito Barcelona procedeixen de boscos naturals amb sistemes de gestió sostenible i estrictes controls de qualitat. Una vegada hagis triat la fusta per a la teva casa o el teu establiment, la instal·larem amb la cura de mans expertes.

VENDA DE PARQUETS I TARIMES EXCLUSIVES

Realitzem instal·lacions de parquet en qualsevol sistema: flotant, encolat o sobre rastreles.  Vine a la nostra botiga de parquets a Barcelona a conèixer les últimes novetats i les tendències més actuals, i explica’ns el teu projecte de decoració, trobarem la millor solució estètica i constructiva per a la teva instal·lació.

Per a la teva màxima comoditat, disposes d’un pàrquing molt a prop al carrer Vilafranca núm. 14, a tan sols 2 minuts del nostre showroom.

Et preguem concertis una visita telefonant al +34 937 826 426, és la manera que puguem atendre’t com et mereixes.

DEMANA CITA PRÈVIA
per a visitar el showroom

De dilluns a divendres visites concertades

Vols
més informació?    Tipus de projecte    OPINIONS SOBRE LA BOTIGA DE PARQUET MOSKITO

    google logoMoskitoMoskito
    4.5 Estrellas - Basadas en 24 Opiniones de usuarios